مرکز بهداشت شمال غرب یک
برپایی جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب یک دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت گرامیداشت هفته ی ملی سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت ماه) جشنواره غذای سالم با رویکرد ترویج تغذیه سالم و تقویت پیوندهای اجتماعی و فرهنگی میان شهروندان با حضور یکصد شرکت کننده و ۱۱۵ نوع غذا و حضور خانم سیده زهرا سادات کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمال غرب یک به عنوان داور مسابقه در بوستان دوستدار کودک منطقه۲۲ و با مشارکت نواحی و سراهای محله برگزار شد.
بر اساس چک لیست داور مسابقه، 3نفر برتر این جشنواره مطابق با نحوه و روش طبخ غذا،میزان نمک موجود در غذا،نوع نمک(تاکید بر استفاده از نمک یددار)،میزان چربی و نوع روغن مصرفی،استفاده از حبوبات، غلات ،سبزیجات ، چیدمان و تزئین غذا انتخاب شدند.
این جشنواره به منظور فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و سنتی در محله گلستان برگزار شد. جامعه هدف جشنواره بیشتر مادران بودند که نقش مهمی را در تهیه انواع غذاها در کانون خانواده ایفا می کنند.در این برنامه از تمامی شرکت کنندگان با اهدای هدیه تقدیر و به نفرات برتر جوایز نفیس تر اهداء شد.
نظر دهید